30 januari 2007

Nu börjar allvaret

Någonting hände igår, vet inte om det är den dagliga dubbeldosen av ginsana som börjar få effekt. Något är det i alla fall, jag känner en mycket större entusiasm nu än bara för några dagar sedan. Kanske för att det har varit helg?

Igår träffade jag och resten av examensgruppen för Svensk Cykling vår uppdragsgivare tillsammans med Annika, vår handledare och det kändes toppen. Briefen blev mer levande och det märktes att alla blev taggade att komma igång på riktigt med nulägesanalys och research. Det enda tråkiga var att vår projektledare Anders var sjuk, troligen eftersom han försökte ”leva cykel” och gav sig ut för att cykla i snömoset. Resultatet blev feber. Jag törs nästan inte säga det, men kan det vara så att cykling inte är så nyttigt?

Även arbetet i styrgruppen har kommit in i en andra andning. Nästa vecka har vi en hel del punkter som ska checkas av och idag tändes en gnista lust i gruppen att kavla upp ärmarna och påbörja det hårda arbetet som ligger framför oss.

Ingen idé att hoppas för mycket av detta dock. Vår lärare i projektledning har präntat in i oss att det är så här ”Jippi-kurvan” fungerar... Härifrån kan det kan bara gå utför.

Inga kommentarer: